Mathematics
frankie13
2015-11-04 13:39:06
Jenny charges nine. $15 an hour to babysit toddlers and $7.45 an hour to babysit school age children if Jenny babysat toddlers for nine hours and school age children for six hours how much money did she earn in all. Part B Jenny wants to earn $1300 by the end of the summer how much more will she needs her earn to meet her goal
ANSWERS
marymichealchan
2015-11-04 19:46:28

Part A) 15 x 9 = 135 7.45 x 6 = 44.70 44.70 + 135 = $179.70. Jenny earned $179.70 in total. Part B) 1300 - 179.70 = $1,120.30 Jenny needs to earn $1,120.30 to reach her goal.

ADD ANSWER